Aanmeldformulier

Ja, ik wil graag professionele hulp

Promentis biedt intensieve zorg aan mensen die meerdere psychische klachten hebben, bijv. een combinatie tussen eetstoornis, zucht en/of een persoonlijkheidsstoornis. Ben je op zoek naar professionele hulp en wil je graag aan jouw problemen werken? Bel voor een intakegesprek met ons via 0413-820428 of meld je aan via onderstaand aanmeldformulier!

De kracht van Promentis

91% cliënt tevredenheid

8.8 cliëntenbeoordeling

  Voornaam*


  Telefoonnummer*


  Geboortedatum*

  Wat is jouw emailadres?*

  Waar ben je verzekerd?*

  Waar kunnen wij jou mee helpen? (toelichting)*

  Let op: Promentis staat voor zekerheid, zo ook jouw aanmelding. Mocht het aanmeldformulier om de een of andere reden niet werken, neem dan even contact op het een van onze medewerkers via 0413-820428. Of stuur je aanmelding op naar info@promentis.nl.

  "Ik heb een fijne, maar moeilijke tijd gehad in de kliniek, de begeleiding was heel erg goed, van zowel de behandelaren als van de RA’s, de betrokkenheid was groot en het maakte dat ik me er erg thuis heb gevoeld."

  Peggy

  "Ik vond het erg prettig dat er naast verslaving ook aandacht werd besteed aan persoonlijkheid, de staff is ook zeer bekwaam in mijn optiek en er is goed nagedacht over het programma."

  Marc

  "Ik ben iedereen ontzettend dankbaar voor alle goede steun, zorg, hulp! Jullie doen er alles aan om het allemaal zo goed mogelijk te laten verlopen! Ik heb er heel veel aan gehad om hier te mogen zijn!"

  Stefan

  "Ik ben blij dat ik deze stap in m'n leven heb gemaakt, ik heb de juiste hulp gekregen en er wordt echt naar jou als persoon gekeken."

  Kristel

  "Voelde me echt als mens behandeld en ben heel blij dat ik via Promentis hersteld ben. Er was veel persoonlijke aandacht voor mij en de tools die ik meegekregen heb kan ik nu goed toepassen in mijn dagelijks leven."

  Peter

  "Het programma is perfect afgestemd en ingedeeld. Het leven in een community is zo onwijs bijzonder en leerzaam geweest voor mij. Ik ben weer blij met mezelf en het leven en ik geniet weer van de kleine dingen. Ik ben zo dankbaar en het is echt prachtig werk dat jullie hier verrichten!"

  Maaike