Cliëntervaringen

Op deze pagina laten we (oud)cliënten van Promentis aan het woord. Deze ervaringen tonen aan dat er wel degelijk een beter leven te wachten staat. Haal hoop uit de verhalen en heb er vertrouwen in dat een dergelijk leven ook voor jou is weggelegd. De namen die gebruikt zijn in het verhaal betreffen fictieve namen om de anonimiteit te waarborgen.

Wat zeggen anderen over Promentis?

"Ik heb een fijne, maar moeilijke tijd gehad in de kliniek, de begeleiding was heel erg goed, van zowel de behandelaren als van de RA’s, de betrokkenheid was groot en het maakte dat ik me er erg thuis heb gevoeld."

Peggy

"Ik vond het erg prettig dat er naast verslaving ook aandacht werd besteed aan persoonlijkheid, de staff is ook zeer bekwaam in mijn optiek en er is goed nagedacht over het programma."

Marc

"Ik ben iedereen ontzettend dankbaar voor alle goede steun, zorg, hulp! Jullie doen er alles aan om het allemaal zo goed mogelijk te laten verlopen! Ik heb er heel veel aan gehad om hier te mogen zijn!"

Stefan

"Ik ben blij dat ik deze stap in m'n leven heb gemaakt, ik heb de juiste hulp gekregen en er wordt echt naar jou als persoon gekeken."

Kristel

"Voelde me echt als mens behandeld en ben heel blij dat ik via Promentis hersteld ben. Er was veel persoonlijke aandacht voor mij en de tools die ik meegekregen heb kan ik nu goed toepassen in mijn dagelijks leven."

Peter

"Het programma is perfect afgestemd en ingedeeld. Het leven in een community is zo onwijs bijzonder en leerzaam geweest voor mij. Ik ben weer blij met mezelf en het leven en ik geniet weer van de kleine dingen. Ik ben zo dankbaar en het is echt prachtig werk dat jullie hier verrichten!"

Maaike