Het behandeladvies

Wanneer je je hebt aangemeld en met ons de screening en het intakegesprek hebt gehad volgt er een adviesgesprek met iemand van onze patiëntenadministratie (PA). Hierin worden alle praktische zaken rondom het vertrek naar onze kliniek besproken. Er wordt bijvoorbeeld uitleg gegeven over de behandeling in de kliniek, de duur van de behandeling, vrijetijdsbesteding en financiën.

De voortgang van een eventuele detoxificatie (ontgiften) wordt gevolgd door de PA en aansluitend het vertrek naar onze kliniek in Nederland.

Wij bereiden jou voor:

Praktische zaken

Uitleg over behandelingen

De duur van de opname

Vrijetijdsbesteding mogelijkheden

Kosten & financiën

Geen lange wachttijden

Omdat wij geen lange wachttijden hebben kun je bij ons snel terecht voor een intakegesprek. Als jij klaar bent om aan jezelf te werken en jezelf een nieuw leven te gunnen neem dan vandaag contact met ons op om je aan te melden voor een intakegesprek.

Heb je twijfels?

Neem dan contact met ons op. Wij zijn meer dan bereid om jouw vragen te beantwoorden. Wij vertellen je graag over onze mogelijkheden en werkwijze.

Wij begrijpen dat het moeilijk is om de eerste stap te zetten en om toe te geven dat het niet meer lukt om te stoppen. Wij weten dat er juist kracht en moed voor nodig is om je verslaving bespreekbaar te maken en die eerste stap te zetten!