Over ons

Promentis is een Nederlandse specialistische GGZ zorgorganisatie met een specialisatie op het gebied van behandeling voor verslaving en eetproblematiek in combinatie met trauma, persoonlijkheidsproblematiek en andere psychische klachten. Al meer dan 1500 cliënten hebben na het klinische traject een goede start mogen maken in hun weg naar duurzaam herstel.

Promentis is door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport toegelaten om specialistische geestelijke gezondheidszorg (SGGZ) te mogen bieden. In het register van het Algemene Gegevens Beheer Zorgverleners (AGB) staan wij geregistreerd onder de AGB-code: 22220700. Door deze toelating zijn wij herkenbaar voor alle Nederlandse Zorgverzekeraars als erkende instelling voor GGZ (Geestelijke Gezondheidszorg).

Wij bieden SGGZ. Voor deze zorg is iedere Nederlander verzekerd vanuit de verplichte basisverzekering. Bij aanmelding controleren wij of je verzekerd bent en vragen wij om een verwijzing van je huisarts/andere partij.

Wij zijn Promentis

Heb jij hulp nodig bij jouw verslaving, eetstoornis en/of persoonlijkheidsproblematiek? Promentis is er voor jou! Meld je aan voor een klinische behandeling in onze kliniek Nederland. Wil jij alvast weten of jij in aanmerking komt neem dan nu alvast contact met ons op zodat wij alvast een kennismakingsgesprek met je kunnen inplannen. We zullen in onze kliniek in Nederland behandelingen gaan aanbieden zowel mét als zonder overnachting(en).

Wat kunnen wij jou bieden?

Promentis biedt een intensieve behandeling (6 weken) met een verblijf in Nederland gericht op mensen met een verslaving en/of eetstoornis waarbij vaak een persoonlijkheidsstoornis op de voorgrond staat. Heb je de keuze voor Promentis gemaakt dan begeleiden wij je vanaf het begin tot en met het einde van je behandeltraject. Na je klinische behandeling kun je een intensief vervolgtraject volgen bij een willekeurige organisatie van jouw keuze.

Heb jij hulp nodig?

Promentis helpt haar cliënten met afkicken van middelen en begeleidt ze naar een leven vrij van verslaving en obsessief gedrag. Een leven waarin je jezelf leert accepteren, waardoor je met meer tevredenheid in het leven komt te staan. Heb jij dringend hulp nodig? Meld je aan via ons aanmeldformulier of bel ons via 0413-820428. Je kunt ook een bericht achterlaten, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wij gaan jou helpen!

Maak kennis met ons team van zorgprofessionals die jou gaan helpen naar een leven zonder drang en verslaving.
Bekijk hier ons gehele team van behandelaren in Nederland!

Olivier Middendorp Psycholoog

Olivier

Psycholoog
Koen Penterman Sociotherapeut

Koen

Sociotherapeut
Lori Maatschappelijk werker

Lori

Maatschappelijk werker
Babette changes ggz weert

Babette

Maatschappelijk werker