De aanmelding

Loop jij vast in het leven met jouw verslaving of obsessief gedrag? Heb jij al contact gezocht met iemand van jouw familie of vrienden? Je staat er niet alleen voor. Ben jij op zoek naar professionele hulp van een team met een eigen kliniek in een rustgevende omgeving? Wacht dan niet langer en vraag ons om hulp.

Hoe werkt een aanmelding?

Bel ons of meld je online aan

Aanmelden, de eerste stap..

Wij begrijpen het heel goed dat een aanmelding een moeilijke maar dappere stap is. Wanneer jij je aanmeldt dan ben je verzekerd van goede en deskundige hulp van een uniek en divers team. Op onze website vind je verder veel informatie over onze behandelingen en mogelijkheden.

Promentis SGGZ biedt het volgende aan:

Mijn aanmelding, hoe doe ik dat?

Wil jij bij Promentis in behandeling? Zowel de huisarts als jij kunnen ervoor zorgen dat een aanmelding bij ons in goede orde wordt ontvangen.

Meld je huisarts jou aan?

  • Via ZorgDomein kan een huisarts jou doorverwijzen naar Promentis. Je leest hier hoe dat in z'n werk gaat.

Wil jij jezelf aanmelden?

Na de aanmelding volgt een screening en indien jouw klachten bij ons behandeld kunnen worden een intakegesprek om na te gaan wat er aan de hand is. Op basis daarvan stellen we samen een behandelplan op en spreek je af hoe lang de behandeling zal duren. Daarna start de behandeling die bij jouw situatie past.

Geen lange wachttijden

Omdat wij geen lange wachttijden hebben kun je bij ons snel terecht voor een intakegesprek. Als jij klaar bent om aan jezelf te werken en jezelf een nieuw leven te gunnen neem dan vandaag contact met ons op om je aan te melden voor een intakegesprek.

Heb je twijfels?

Neem dan contact met ons op. Wij zijn meer dan bereid om jouw vragen te beantwoorden. Wij vertellen je graag over onze mogelijkheden en werkwijze. Wij begrijpen dat het moeilijk is om de eerste stap te zetten en om toe te geven dat het niet meer lukt om te stoppen. Wij weten dat er juist kracht en moed voor nodig is om je verslaving bespreekbaar te maken en die eerste stap te zetten!

Wij gaan jou helpen!

Maak kennis met ons team van zorgprofessionals die jou gaan helpen naar een leven zonder drang en verslaving.
Bekijk hier ons gehele team van behandelaren in Nederland!

Olivier Middendorp Psycholoog

Olivier

Psycholoog
Koen Penterman Sociotherapeut

Koen

Sociotherapeut
Lori Maatschappelijk werker

Lori

Maatschappelijk werker
Babette changes ggz weert

Babette

Maatschappelijk werker