Samenwerkingspartners

Promentis kent vele vormen van samenwerking met een groot aantal instanties binnen de zorg. Daarbij kan het gaan om andere zorginstanties, een ziekenhuis maar ook om maatschappelijke instanties of onderzoeksorganisaties.

Brijder

Brijder is er voor iedereen met een verslavingsprobleem. Promentis werkt nauw samen met Brijder. Heeft u een lichte of een ernstige verslaving? Onze behandeling stemmen we af op wat u wilt en kunt. En natuurlijk op uw omgeving. U staat er niet alleen voor.

Brijder

Reinier van Arkel

Reinier van Arkel is al meer dan 5 eeuwen een gespecialiseerde aanbieder van psychische en psychiatrische hulpverlening. Promentis werkt nauw samen met Reinier van Arkel.

reinier van arkel

Ziekenhuis

ETZ Tilburg

Het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) is een topklinisch opleidingsziekenhuis en traumacentrum. Met drie locaties in Tilburg en Waalwijk is ETZ hét ziekenhuis voor alle inwoners van de regio Midden-Brabant, maar ook (ver) daarbuiten. Promentis werkt qua detox mogelijkheden samen met het EZT Tilburg.

Elizabeth-TweeSteden Ziekenhuis

Safehouse

Recovery House Nederland

Verslavingsproblematiek kan heftig zijn. Je bent de grip op je leven kwijt, voelt je machteloos en hebt misschien geen idee hoe je je leven weer op orde moet krijgen. Recovery House Nederland begrijpt dit en drukt je op het hart: Je hoeft het niet alleen te doen! Middels een verblijf in ons safehouse of een ambulant begeleidingstraject kunnen wij je zowel voor- als na een klinische opname bij een van onze GGZ partners, helpen met verslaving- en onderliggende problematiek. Onze zorg kenmerkt zich door onze kleinschalige en persoonsgerichte aanpak: we kijken naar de persoon achter de verslaving en passen onze zorg hierop aan.

Point O

Point O helpt bij het herstellen van verslaving. Dat doen we op maat, want iedere verslaving is anders. En iedere persoon ook. We bieden behandeling en ondersteuning van verslaafden en hun naasten. We geloven in een persoonlijke aanpak, waarbij ons team van professionals, ervaringsdeskundigen en vrijwilligers altijd voor je klaar staat op een van onze locaties in Noord-Brabant. Daarbij staan we voor algehele onthouding: clean zijn en clean blijven.

point o logo

Overige safehouses

  • New Life Living
  • Zero&Sano
  • Villa Boerebont
  • Incitare
  • Novafarm-grip