Onze kliniek

Promentis is dé specialistische GGZ en heeft een unieke locatie in het noorden van Limburg. Op onze locatie hebben wij een betrokken team aan specialisten werken die hulp bieden aan mensen die worstelen met hun bestaan en die hun dagelijkse verantwoordelijkheden niet meer aankunnen. De kliniek van Promentis bevindt zich in Weert.

Adres: Kazernelaan 101, 6006 SP Weert

Wat kun je verwachten?

Directe opname in onze kliniek

Behandelingen en programma op maat

Aandacht: Voeding, sport en ontspanning

Uniek familieprogramma

Welkom!

Welkom bij onze kliniek in Weert, Limburg. Een prachtig gebouw in een bosrijke, rustige omgeving. Een veilige plek voor jou om van je verslaving los te komen. In onze kliniek is alles aanwezig voor een specialistische behandeling.

Ben jij of ken jij iemand met een verslaving, eetstoornis, obsessief gedrag of persoonlijkheidsstoornis? Neem contact met ons op!

Klinische en ambulante behandelingen in een veilige setting

Omgeving voor rust en herstel

Bij Promentis verblijf je tijdens je behandeling +/- 6 weken in een kliniek in Limburg. Deze is gelegen in een rustige en comfortabele omgeving.

Onze kliniek ligt op een bereikbare locatie, zowel per auto als per openbaar vervoer; direct in de buurt van bos, water en natuur. De kliniek beschikt over eigen parkeerplekken met rondom een grote tuin met vijver en een groot grasveld met diverse sportmogelijkheden aan de achterkant van de kliniek.

Hoe ziet onze kliniek eruit?

De kliniek kent een gescheiden behandel-, verblijfs-, overnachtings- en werkgedeelte. Je voelt je direct thuis. De kliniek heeft een gezellige, huiselijke sfeer met een natuurlijke, bosrijke omgeving.

Een deskundig en fijn team

Ons team bestaat uit ongeveer +35 zorgprofessionals. Van sociotherapeuten tot psychiaters, van verpleegkundigen tot mindfulness trainers. Promentis beschikt over een divers team dat jou zal gaan helpen om beter om te gaan met jouw verslaving en obsessieve gedrag.

Wij gaan jou helpen!

Maak kennis met ons team van zorgprofessionals die jou gaan helpen naar een leven zonder drang en verslaving.
Bekijk hier ons gehele team van behandelaren in Nederland!

Olivier Middendorp Psycholoog

Olivier

Psycholoog
Koen Penterman Sociotherapeut

Koen

Sociotherapeut
Lori Maatschappelijk werker

Lori

Maatschappelijk werker
Babette changes ggz weert

Babette

Maatschappelijk werker