Gepersonaliseerd behandelprogramma

Promentis gaat als team haar behandelaanbod verder op de cliënt aanpassen. Cliënten kunnen gedurende de behandeling verschillende trajecten volgen waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de expertise van collega’s.

Waarom willen wij gaan personaliseren?

In beginsel is ieder mens uniek, uniek in zijn behoeften en karakter, uniek in wat diegene nodig heeft. We willen, binnen Promentis, met elkaar graag gelijkwaardig zijn, en gelijkwaardigheid betekent juist niet dat we allemaal hetzelfde zijn. Deze nuance tussen gelijkwaardigheid en gelijkheid is de belangrijkste motivator voor deze toevoeging.

afkickkliniek

Behandelen op maat

Onze cliënten kunnen meer uit hun behandeling halen als deze gebaseerd is op zijn of haar persoonlijke hulpvraag en dynamiek. Voorbeelden van reeds gerealiseerde mogelijkheden zijn het inzetten van traumabehandeling bij PTSS of individuele Cognitieve gedragstherapie bij angststoornissen en depressie. Dit draagt tevens bij aan de doelgerichtheid van de behandeling. Op deze manier blijven wij ons verbeteren in aansluiting op individuele vragen en  specialiseren van ons behandelaanbod.

Team Promentis