Als instelling een client verwijzen

Promentis biedt intensieve zorg aan mensen die meerdere psychische klachten hebben, bijv. een combinatie tussen eetstoornis, verslaving en/of een persoonlijkheidsstoornis. Ken jij een cliënt die op zoek is naar professionele hulp? Bel voor een informerend gesprek met ons via 088 - 538 72 00 of meld de cliënt aan via onderstaand verwijsformulier.

  Gegevens verwijzer

  Naam instelling/praktijk*

  Naam verwijzer*

  Emailadres verwijzer*

  Adres instelling/praktijk*

  Postcode*

  Gegevens te verwijzen cliënt

  Voornaam (cliënt)*

  Adres*

  Postcode*

  Emailadres*

  Telefoonnummer*


  BSN-nummer*

  Waar is cliënt verzekerd?*

  Hulpvraag? (toelichting)*


  Relevante gegevens voortraject psychische zorg (eerdere behandeling)*


  Reden verwijzing klinische opname (bijv; ernst van de problematiek en/of comorbiditeit en/of sociaal verval op levensgebieden)*


  Motivatie keuze voor onze instelling*

  "Ik heb een fijne, maar moeilijke tijd gehad in de kliniek, de begeleiding was heel erg goed, van zowel de behandelaren als van de RA’s, de betrokkenheid was groot en het maakte dat ik me er erg thuis heb gevoeld."

  Peggy

  "Ik vond het erg prettig dat er naast verslaving ook aandacht werd besteed aan persoonlijkheid, de staff is ook zeer bekwaam in mijn optiek en er is goed nagedacht over het programma."

  Marc

  "Ik ben iedereen ontzettend dankbaar voor alle goede steun, zorg, hulp! Jullie doen er alles aan om het allemaal zo goed mogelijk te laten verlopen! Ik heb er heel veel aan gehad om hier te mogen zijn!"

  Stefan

  "Ik ben blij dat ik deze stap in m'n leven heb gemaakt, ik heb de juiste hulp gekregen en er wordt echt naar jou als persoon gekeken."

  Kristel

  "Voelde me echt als mens behandeld en ben heel blij dat ik via Promentis hersteld ben. Er was veel persoonlijke aandacht voor mij en de tools die ik meegekregen heb kan ik nu goed toepassen in mijn dagelijks leven."

  Peter

  "Het programma is perfect afgestemd en ingedeeld. Het leven in een community is zo onwijs bijzonder en leerzaam geweest voor mij. Ik ben weer blij met mezelf en het leven en ik geniet weer van de kleine dingen. Ik ben zo dankbaar en het is echt prachtig werk dat jullie hier verrichten!"

  Maaike