Nieuwsbrief

Doorverwijzen naar verslavingskliniek Promentis

 

Per 1 oktober 2020 heeft specialistische GGZ-stichting Promentis een nieuwe kliniek geopend in Sint-Oedenrode. Een kliniek gericht op cliënten met een combinatie van alcohol-, proces-, medicatie-, drugs-, of eetverslaving en/of comorbide problematiek zoals, persoonlijkheidsproblematiek, depressie of angstklachten. Promentis biedt een intensief en effectief klinisch programma aan met een duur van maximaal 6 weken.

Ervaring van Zuid-Afrika naar Nederland

Wellicht kent u ons van de klinische setting in Zuid-Afrika waar wij ruim 9 jaar met bevlogenheid een kliniek hebben gerund. Onze activiteiten zijn met dezelfde energie en teamspirit verplaatst naar een prachtige kliniek in een bosrijke en rustgevende omgeving in Nederland. Met onze nieuwe locatie in Sint-Oedenrode bouwen wij met ons team voort op een concept wat al jaren succesvol is!

Wat bieden wij aan?

Promentis kijkt naar de cliënt als geheel, hoe hij of zij geholpen kan worden om in zijn of haar kracht te komen. Sociale aspecten, leefomgeving en de terugkeer in de maatschappij zijn hierin belangrijke pijlers. De nadruk van behandeling ligt voornamelijk op een psychotherapeutische benadering die wordt ondersteund door non-verbale-, lichaamsgerichte en ervaringsgerichte therapie.

Wij stellen ons graag aan u voor!

In onderstaande video stellen Pascale (bestuur) en Rosemarijn (psychiater/bestuur) zich aan u voor. Zij vertellen onder andere. over de kliniek, de doelgroep en de unieke manier van werken. Bekijk hier de video!

“Promentis biedt ruimte voor 36 cliënten en hanteert geen wachtlijst”

Hoe kunt u naar ons doorverwijzen?

Een cliënt verwijzen naar Promentis werkt heel eenvoudig. Op onze website is het mogelijk om een verwijsbrief te downloaden welke u kunt meegeven aan uw cliënt. Uiteraard kunt u ook uw eigen verwijssysteem gebruiken voor het opmaken van een verwijsbrief. Met deze verwijsbrief kan een cliënt zich vervolgens telefonisch, of via ons aanmeldformulier op de website, aanmelden.

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief! (NIEUW)

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen onze kliniek? Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld het thema verslaving, eetproblematiek of specifieke therapie welke wij aanbieden? Promentis heeft als toekomstplan om accreditaties toe te kennen voor huisartsen en zorgspecialisten. Blijf op de hoogte en meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief.