Bent u huisarts / zorgprofessional?

Wilt u graag op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen Promentis? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Laat uw gegevens achter en ontvang regelmatig onze nieuwsbrief. Na aanmelding nemen wij graag contact met u op om kennis te maken.

Nieuwsbrief bedoeld voor professionals in de zorg

Blijf op de hoogte van ons behandelaanbod

Lees hoe u cliënten naar ons kunt verwijzen

Wilt u samenwerken? Wij staan altijd open voor (nieuwe) samenwerkingen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Pascale en Rosemarijn

Promentis blikt terug

Promentis blikt terug op een bijzonder jaar met veel veranderingen.

Als iemand ons eind vorig jaar had verteld wat ons in het jaar 2020 te wachten stond, had niemand dat waarschijnlijk geloofd. Het was een jaar waarin we net zoals velen geraakt zijn door Corona. Dat was pittig. Het bracht ons ook nieuwe mogelijkheden. Zowel onze cliënten als ons team hebben kennis gemaakt met bijvoorbeeld e-Health en beeldbelafspraken. Het hoogtepunt van 2020 is voor ons de verplaatsing van onze succesvolle aanpak in de kliniek in Zuid-Afrika naar onze nieuwe prachtige kliniek in Sint-Oedenrode.​ Per 1 oktober 2020 zijn onze deuren met succes geopend en staan wij klaar voor mensen met verslavingsproblematiek, vaak in combinatie met andere psychische klachten. Wij zijn trots dat wij als team deze stap hebben kunnen realiseren!

Wilt u graag een keer met ons overleggen of bespreken hoe u naar ons kunt verwijzen? Wij staan open voor samenwerking en komen graag in contact.

Wij komen graag met u in contact!

Ons team van behandelaren werkt graag samen met andere organisaties in de zorg. Wij staan open voor samenwerking en komen graag met uw organisatie in gesprek zodat wij samen kunnen bekijken hoe de zorg voor onze cliënten nog beter neergezet kan worden. Bekijk hier het hele team!

Twan

Twan
Verpleegkundige

Thea

Thea
Psycholoog

Pascale

Pascale
Bestuur

Neem een kijkje in onze kliniek!

Ben jij benieuwd hoe onze kliniek er van binnen uitziet en wat je kunt verwachten?
Bekijk de video voor sfeerimpressies van onze kliniek in Weert.

Clientervaringen (waar wij trots op zijn!)

"Ik vond het erg prettig dat er naast verslaving ook aandacht werd besteed aan persoonlijkheid, de staf is ook zeer bekwaam in mijn optiek en er is goed nagedacht over het programma."

profile promentis man 1

Marc
Drugsverslaving

profile promentis vrouw 2

Peggy
Eetstoornis

profile promentis vrouw

Kristel
Drugsverslaving

profile promentis man

Stefan
Gokverslaving