Afkickkliniek

Ben jij op zoek naar een afkickkliniek? Wanneer de problemen van jouw verslaving teveel invloed op je dagelijks leven hebben zie je wellicht door de bomen het bos niet meer. Privé problemen worden steeds groter en langzamerhand zie je geen uitweg meer. Wil je daarom nu echt aan je verslaving gaan werken?

Wat kun je verwachten?

Intensief klinisch traject van 6 weken

Breed zorgaanbod (medische / psychotherapeutische zorg)

Individuele therapie, groepstherapie en systeemtherapie

Afkickkliniek Promentis

Ten eerste is het erkennen van je problemen is de eerste stap op weg naar een leven zonder verslaving. Onze afkickkliniek biedt jou een helpende hand. Ons deskundige en betrokken behandelteam helpt jou weer op weg, wij bieden een professionele begeleiding op de gebieden waar jij het moeilijk mee hebt.

In onze afkickkliniek werken wij met een betrokken, deskundig en gespecialiseerd team van o.a. psychiaters, een verslavingsarts een PMT'ers, sociotherapeuten, maatschappelijk werkers, GGZ-agogen en klinisch psychologen. Bij Promentis staat jouw persoonlijke behandeling centraal. Wij hebben een locatie in Weert, speciaal ontwikkeld om jouw afkick traject zo succesvol mogelijk te laten verlopen.

Afkickkliniek, een plek waar je je thuis hoort te voelen

Of je nu in Den Bosch, Breda, Amsterdam of Weert woont, onze behandelteam is er voor jou. Het klinkt in eerste instantie wellicht een beetje vreemd, maar hoe meer je je thuis voelt in onze afkickkliniek, hoe groter de kans op een succesvolle behandeling. Daarom is een gastvrije en huiselijke omgeving hierbij van belang. Samengevat hebben wij onze afkickkliniek perfect uitgerust voor intensieve behandelingen, waarbinnen leefstijl en beweging een grote rol spelen.

Je vindt bij ons onder andere de volgende accommodaties:

  • 36 eenpersoonkamers (met badkamer);
  • Faciliteiten voor familieontvangst;
  • Een restaurant (keuze uit o.a. vegetarische maaltijden);
  • Een prachtige omgeving voor buitenactiviteiten;
  • Hooggekwalificeerd, gastvrij en discreet personeel.

Wil jij je aanmelden voor opname in onze afkickkliniek?

Ervaar jij structurele en terugkerende problemen met bijvoorbeeld alcohol, drugs, medicijnen, gokken of internet? Dan kan een ambulante behandeling soms niet intensief genoeg zijn. Wanneer er te weinig zorg, begeleiding of structuur wordt geboden is het wellicht beter passend om in een afkickkliniek opgenomen te worden. Verblijf je in onze afkickkliniek dan kun je rekenen op dag en nacht zorg, van een deskundig team van psychologen, GGZ-Agogen, sociaal werkenden, verpleegkundigen, psychiaters, psychotherapeuten, sociotherapeuten en meer.

procesverslaving

Meer dan een afkickkliniek alleen

Promentis biedt klinische zorg (verslavingszorg) aan en wordt al snel een ‘afkickkliniek’ genoemd. Veel mensen denken dat het hier alleen om het stoppen met drugs gaat. Promentis heeft heel haar behandelvisie aangepast om juist deze mensen met een verslaving of obsessief gedrag te leren inzien hoe zij hier qua gedrag in kunnen veranderen en mee om kunnen gaan.

Vragen over onze behandelingen?

Heeft u vragen over onze behandelingen en werkwijze of wilt u graag eerst telefonisch contact hebben dan kunt u ons op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 telefonisch bereiken op nummer 0413-820428. Wij maken graag kennis met u en staan u graag te woord.

Onze kliniek in Weert

Onze kliniek in Weert ligt buiten je eigen leefomgeving, een omgeving die op allerlei manieren verbonden is met je probleem, in die zin biedt een verblijf in onze kliniek je alle ruimte om je te kunnen concentreren op je behandeling.

Geen lange wachttijden, directe opname

Behandelingen en programma op maat

Hooggekwalificeerd, multidisciplinair behandelteam

Vervolgtraject na klinische opname

Wij begrijpen dat het spannend kan zijn om 6 weken ergens klinisch opgenomen te worden. Mocht je vragen hebben over onze kliniek of wil je wat foto's bekijken?

Wij gaan jou helpen!

Maak kennis met ons team van zorgprofessionals die jou gaan helpen naar een leven zonder drang en verslaving.
Bekijk hier ons gehele team van behandelaren in Nederland!

Olivier Middendorp Psycholoog

Olivier

Psycholoog
Koen Penterman Sociotherapeut

Koen

Sociotherapeut
Lori Maatschappelijk werker

Lori

Maatschappelijk werker
Babette changes ggz weert

Babette

Maatschappelijk werker