Afkickkliniek Rotterdam

Ben jij op zoek naar een afkickkliniek in de buurt van Rotterdam? Hebben de problemen van jouw verslaving ook teveel invloed op je dagelijks leven? Zie je door de bomen het bos niet meer waardoor privé problemen te groot zijn geworden en zie je daardoor geen uitweg meer? Promentis begeleidt jou in het doorbreken van patronen bij te stoppen met een verslaving.

Woon jij in Rotterdam? Ben je opzoek naar een afkickkliniek?

Ten eerste is het erkennen van je problemen is de eerste stap op weg naar een leven zonder verslaving. Wanneer je opzoek bent naar een afkickkliniek in Rotterdam is het goed om rekening te houden dat het voor je herstel beter is om buiten je eigen leefomgeving in behandeling te gaan. Weg van triggers en van negatieve gedachtes die jou willen terugtrekken in jouw verslaving. Onze afkickkliniek biedt jou een helpende hand. Ons deskundige en betrokken behandelteam helpt jou weer op weg, wij bieden een professionele begeleiding op de gebieden waar jij het moeilijk mee hebt.

Afkickkliniek uit de buurt van Rotterdam

In onze afkickkliniek iets verderop dan Rotterdam werken wij met een betrokken, deskundig en gespecialiseerd team van o.a. psychiaters, een verslavingsarts een PMT'ers, sociotherapeuten, maatschappelijk werkers, GGZ-agogen en klinisch psychologen. Bij Promentis staat jouw persoonlijke behandeling centraal. Wij hebben een locatie in Weert, speciaal ontwikkeld om jouw afkick traject zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Cliënten uit heel Nederland zijn hier welkom voor een behandeltraject.

Geen afkickkliniek in Rotterdam, maar buiten jouw omgeving

Het klinkt in eerste instantie wellicht een beetje vreemd, maar hoe meer je je thuis voelt in onze afkickkliniek, hoe groter de kans op een succesvolle behandeling. Daarom is een gastvrije en huiselijke omgeving hierbij van belang. Samengevat hebben wij onze afkickkliniek perfect uitgerust voor intensieve behandelingen, waarbinnen leefstijl en beweging een grote rol spelen.

Je vindt bij ons onder andere de volgende accommodaties:

  • 32 eenpersoonkamers (met badkamer);
  • faciliteiten voor familieontvangst;
  • een restaurant (gezonde en keuze uit vegetarische maaltijden);
  • een prachtige omgeving voor buitenactiviteiten;
  • hooggekwalificeerd, gastvrij en discreet personeel.

Aanmelden in onze afkickkliniek?

Ervaar jij problemen met bijvoorbeeld alcohol, drugs, medicijnen, gokken of internet, dan kan een ambulante behandeling soms niet intensief genoeg zijn. Wanneer er te weinig zorg, begeleiding of structuur wordt geboden is het wellicht beter passend om in een afkickkliniek opgenomen te worden.

Verblijf je in onze afkickkliniek dan kun je rekenen op dag en nacht zorg, van een deskundig team van psychologen, GGZ-Agogen, sociaal werkenden, verpleegkundigen, psychiaters, psychotherapeuten, sociotherapeuten en meer.

Virtuele rondleiding door Promentis kliniek

Meer dan een afkickkliniek alleen

Promentis biedt klinische zorg (verslavingszorg) aan en wordt al snel een ‘afkickkliniek’ genoemd. Veel mensen denken dat het hier alleen om het stoppen met drugs gaat. Promentis heeft heel haar behandelvisie aangepast om juist deze mensen met een verslaving of obsessief gedrag te leren inzien hoe zij hier qua gedrag in kunnen veranderen en mee om kunnen gaan.

Wij gaan jou helpen!

Maak kennis met ons team van zorgprofessionals die jou gaan helpen naar een leven zonder drang en verslaving.
Bekijk hier ons gehele team van behandelaren in Nederland!

Olivier Middendorp Psycholoog

Olivier

Psycholoog
Koen Penterman Sociotherapeut

Koen

Sociotherapeut
Lori Maatschappelijk werker

Lori

Maatschappelijk werker
Babette changes ggz weert

Babette

Maatschappelijk werker