Afkickkliniek Weert

Ben jij op zoek naar een afkickkliniek in Weert? Een voordeel van herstellen in een afkickkliniek is dat je afstand houdt van alle afleidingen die je thuis wel kunt ervaren. Waaronder vrienden of familieleden die ook gebruiken of dealers in jouw netwerk. Daarnaast kan een bekende geur, smaak of geluid vanuit een vertrouwde thuisomgeving een trigger zijn. Het is belangrijk om tijdens je herstel in een afkickkliniek te verblijven zodat er zo min mogelijk prikkels aanwezig zijn die kunnen leiden tot een terugval.

Afkickkliniek Weert

Kazerneterrein Weert

Onze afkickkliniek in Weert, Limburg, is gevestigd op een karakteristiek kazerneterrein. Een veilige plek voor jou (en jouw omgeving) om van je verslaving los te komen. In onze kliniek is alles aanwezig voor een specialistische behandeling. Je voelt je direct thuis in de huiselijke, bijzondere sfeer.

Afkickkliniek Weert

Behandeling

Wat hebben wij te bieden?

In onze afkickkliniek in Weert zijn meerdere vormen van behandeling mogelijk, zowel klinisch als ambulant. Tevens is er een mogelijkheid om in onze afkickkliniek in Weert te detoxen.

Therapie

Van gebruikelijke en cognitieve therapie, van mindfulness en sportactiviteiten tot alternatieve en meer onorthodoxe methodes. Onze gespecialiseerde team zal samen met jou jouw lichaam, geest en psyche in balans brengen. Een deel van onze specialisten is ook ervaringsdeskundige op het gebied van een alcoholverslaving of drugsverslaving. Cliënten geven aan dat ze zich hierdoor begrepen en op hun gemak te voelen wat de therapie weer ten goede komt.

Afkicken in Weert

De eerste stap is het erkennen dat je een probleem hebt waar je wat aan wilt gaan doen. Iedereen heeft daarvoor zijn eigen persoonlijke reden. Dit is de eerste stap op weg naar een leven zonder verslaving. Wanneer je opzoek bent naar een afkickkliniek in Weert is het goed om rekening te houden dat het voor je herstel beter kan zijn om buiten je eigen leefomgeving in behandeling te gaan. Weg van triggers en van negatieve gedachtes die jou willen terugtrekken in jouw verslaving. Onze afkickkliniek biedt jou hierin een helpende hand. Ons deskundige en betrokken behandelteam helpt jou weer op weg, wij bieden een professionele begeleiding op de gebieden waar jij het moeilijk mee hebt.

In rust afkicken in Weert

Het klinkt in eerste instantie wellicht een beetje vreemd, maar hoe meer je je thuis voelt in onze afkickkliniek, hoe groter de kans op een succesvolle behandeling. Daarom bieden wij voor iedereen die bij ons in de kliniek komt een gastvrije en huiselijke omgeving. Onze afkickkliniek is uitgerust voor intensieve behandelingen, waarbinnen leefstijl en beweging een grote rol spelen. Wist je dat wij een speciale ruimte hebben waar jij kunt tafelvoetballen in je vrije tijd?

Je vindt bij ons onder andere de volgende accommodaties:

  • Ruimte voor 36 cliënten (klinische opname);
  • Iedere kamer heeft een eigen badkamer;
  • Faciliteiten voor familieontvangst;
  • Een restaurant (keuze uit o.a. vegetarische maaltijden);
  • Een prachtige omgeving voor buitenactiviteiten (voetbalveld);
  • Hooggekwalificeerd, gastvrij en discreet personeel.

Heb jij hulp nodig?

Ervaar jij problemen met bijvoorbeeld alcohol, drugs, medicijnen, gokken of internet, dan kan een ambulante behandeling soms niet intensief genoeg zijn. Verblijf je in onze afkickkliniek dan kun je rekenen op dag en nacht zorg, van een deskundig team van psychologen, GGZ-Agogen, sociaal werkenden, verpleegkundigen, psychiaters, psychotherapeuten, sociotherapeuten en meer.

Meer dan een afkickkliniek alleen

Promentis biedt klinische behandeling, ambulante behandeling en detox mogelijkheden. Promentis wordt al snel een ‘afkickkliniek’ genoemd. Veel mensen denken dat het hier alleen om het stoppen met drugs gaat. Promentis heeft heel haar behandelvisie aangepast om juist deze mensen met een verslaving, eetstoornis of obsessief gedrag te leren inzien hoe zij hier qua gedrag in kunnen veranderen en mee om kunnen gaan.

Afkickkliniek Weert (route)

Waar heb jij hulp bij nodig?

Alcohol

Overmatig wijn, bier en sterke drank

Drugs

Amfetamine, Cannabis, Cocaïne, GHB

Medicatie

Slaap- en kalmeringsmiddelen

Proces

Gokken, Internet, Liefde, Seks/Porno

Wij gaan jou helpen!

Maak kennis met ons team van zorgprofessionals die jou gaan helpen naar een leven zonder drang en verslaving.
Bekijk hier ons gehele team van behandelaren in Nederland!

Olivier Middendorp Psycholoog

Olivier

Psycholoog
Koen Penterman Sociotherapeut

Koen

Sociotherapeut
Lori Maatschappelijk werker

Lori

Maatschappelijk werker
Babette changes ggz weert

Babette

Maatschappelijk werker