Wij gaan jou helpen!

Maak kennis met ons team van zorgprofessionals die jou gaan helpen naar een leven zonder drang en verslaving.

Carin

Secretariaat

Carin aan het woord:

Sinds juli 2019 werk ik op het secretariaat en krijg daardoor veel te maken met onze cliënten en hun naasten, en dat is wat mijn werk zo bijzonder maakt. Zien hoe onze cliënten worden begeleid en bij wijze van alles voor uit de kast wordt gehaald is waar Promentis voor staat. Dat doen we samen met alle collega's waarin de administratieve verwerking maar een zeer klein onderdeeltje in dit proces is.

<< Terug naar teampagina

"Ik heb een fijne, maar moeilijke tijd gehad in de kliniek, de begeleiding was heel erg goed, van zowel de behandelaren als van de RA’s, de betrokkenheid was groot en het maakte dat ik me er erg thuis heb gevoeld."

Peggy (eetstoornis)

"Ik vond het erg prettig dat er naast verslaving ook aandacht werd besteed aan persoonlijkheid, de staf is ook zeer bekwaam in mijn optiek en er is goed nagedacht over het programma."

Marc (drugsverslaving)

"Ik ben iedereen ontzettend dankbaar voor alle goede steun, zorg, hulp! Jullie doen er alles aan om het allemaal zo goed mogelijk te laten verlopen! Ik heb er heel veel aan gehad om hier te mogen zijn!"

Stefan (gokverslaving)

"Ik ben blij dat ik deze stap in m'n leven heb gemaakt, ik heb de juiste hulp gekregen en er wordt echt naar jou als persoon gekeken."

Kristel (drugsverslaving)