Wij gaan jou helpen!

Maak kennis met ons team van zorgprofessionals die jou gaan helpen naar een leven zonder drang en verslaving.

Dennis

Verpleegkundige

Dennis aan het woord:

Na een muzikale en creatieve carrière en een persoonlijke klinische opname ben ik in 2015 met veel plezier terug de schoolbanken ingegaan. Ik ben in 2019 afgestudeerd als HBO verpleegkundige en werk sinds 2017 als (psychiatrisch) verpleegkundige, agoog en socio-therapeut binnen verschillende psychiatrische settings. Het ondersteunen van cliënten in herstel en de integere band die je met  cliënten in herstel onderhoudt, motiveert mij om op een “out of the box” wijze, vol energie en  toewijding een bijdrage te leveren aan Promentis, de kliniek waar ik zelf ooit als cliënt binnengekomen ben.

<< Terug naar teampagina

"Ik heb een fijne, maar moeilijke tijd gehad in de kliniek, de begeleiding was heel erg goed, van zowel de behandelaren als van de RA’s, de betrokkenheid was groot en het maakte dat ik me er erg thuis heb gevoeld."

Peggy (eetstoornis)

"Ik vond het erg prettig dat er naast verslaving ook aandacht werd besteed aan persoonlijkheid, de staf is ook zeer bekwaam in mijn optiek en er is goed nagedacht over het programma."

Marc (drugsverslaving)

"Ik ben iedereen ontzettend dankbaar voor alle goede steun, zorg, hulp! Jullie doen er alles aan om het allemaal zo goed mogelijk te laten verlopen! Ik heb er heel veel aan gehad om hier te mogen zijn!"

Stefan (gokverslaving)

"Ik ben blij dat ik deze stap in m'n leven heb gemaakt, ik heb de juiste hulp gekregen en er wordt echt naar jou als persoon gekeken."

Kristel (drugsverslaving)