Wij gaan jou helpen!

Maak kennis met ons team van zorgprofessionals die jou gaan helpen naar een leven zonder drang en verslaving.

Evy

Psycholoog

Evy aan het woord:

Promentis zou ik omschrijven als een persoonlijke, betrokken, hechte en innovatieve organisatie. Promentis is continu in ontwikkeling en er wordt altijd opengestaan voor nieuwe ideeën. Dit wordt gedaan met het doel om de zorg te blijven verbeteren en aan te kunnen blijven sluiten bij de behoefte van onze cliënten. Dit maakt het werk bij Promentis dynamisch en dit waardeer ik naast de betrokkenheid ten aanzien van cliënten en collega’s enorm. In het contact met cliënten probeer ik er achter te komen wie er tegenover mij zit en te kijken hoe ik aan kan sluiten bij de cliënt en zijn/haar hulpvraag. Dit doe ik vanuit een persoonlijke, betrokken en doortastende benadering.

<< Terug naar teampagina

"Ik heb een fijne, maar moeilijke tijd gehad in de kliniek, de begeleiding was heel erg goed, van zowel de behandelaren als van de RA’s, de betrokkenheid was groot en het maakte dat ik me er erg thuis heb gevoeld."

Peggy (eetstoornis)

"Ik vond het erg prettig dat er naast verslaving ook aandacht werd besteed aan persoonlijkheid, de staf is ook zeer bekwaam in mijn optiek en er is goed nagedacht over het programma."

Marc (drugsverslaving)

"Ik ben iedereen ontzettend dankbaar voor alle goede steun, zorg, hulp! Jullie doen er alles aan om het allemaal zo goed mogelijk te laten verlopen! Ik heb er heel veel aan gehad om hier te mogen zijn!"

Stefan (gokverslaving)

"Ik ben blij dat ik deze stap in m'n leven heb gemaakt, ik heb de juiste hulp gekregen en er wordt echt naar jou als persoon gekeken."

Kristel (drugsverslaving)